Teine päev- uhked köögid!

Meie esimesel õppepäeval on eesmärgiks saada laiem pilt, kuidas on õpe Soome kutsekoolis üles ehitatud ning vaadata lähemalt koka erialaõppesse.

Hea päeva tagab korralik hommikusöök ning sellest me keegi ära ei ütle.

Eilsest lubadustest kinni pidamiseks pilt, mis siis et taldrikud juba peaaegu tühjad 😉

Esimese päeva sihtmärk, TREDU Helmi õppehoone.

Ringkäigul tundub, et õppekööke on rohkem kui me kokku jõuame lugeda, mis on ka mõistetav sest päevas toitlustatakse 800 õpilast ning üle 2000 ostu tehakse kohvikus.

Restoran on rohkem õpetajate ja külaliste teenistuses.

Tunneme ennast nagu inimkäsnad- muudkui imeme endasse infot. Kuna kõik ei jää ju meelde siis muudkui pildistame ja pärime, teeme märkmeid et õhtul asjad omavahel läbi arutada ja muljeid jagada.

Kinnitust TREDU õppe edukusest andis söögilaud. Võrratud toidud viisid keele alla ning panid arutama menüüuuenduste üle Astangul.

Eriliseks hitiks oli meie mõistes veidi väike magustoit- kohvi panna cotta, kuid rohkemat ei olnudki vaja, et meeldejäävale lõunale punkti panna.

Ringkäigul majas teeme ohtralt pilte ja saame inspiratsiooni õppekeskkonna lihtsateks ja odavateks parendusteks. Koju naastes jagame neid kindlasti meie arendusosakonnaga.

Õpperuumide kõrval on üheks suurimaks elamuseks õpetajate puhkeruum. Ütleks kohe laulusõnadega: ei sellist küll maailmas kusagil leidu….

Välismaal on tore AGA…. õhtuks on keel sõlmes ja silmad kõõrdi sest katsu sa kõigest mis võõras keeles ja veidi teistmoodi aru saada. Mõne asja haarame aga lennult…

Õhtusöögi osas võtsime eilsest õppust, või äkki hoopis andsime alla, ja …

…. sõime burgerit. Abikoka õpetajad kiitsid heaks- oli kvaliteetne kraam!

Igal juhul oli infot ja kogemusi täis päev ning ootame huviga täiendust homselt külastuselt TREDU teise üksusesse.

NB! Kui kellelegi tundub, et toidu pilte on liiga palju, siis see on ju meie valdkond! Asjad oleks halvasti, kui me sellesse kirglikult ei suhtuks. Ning ärge muretsege, teame hästi et kalorid tuleb kusagile kulutada -eilsed sammud said kõvasti ületatud.