Esimene öö ja päev: 23.03-24.04

Esimene öö Eestis algas tegusalt ja unetult. Lendasime kahe lennukiga, esimene reis Tallinnast Helsingisse, siis sealt Frankfurti. Hommik algas suurepäraselt, sest lennukis pakuti tasuta mustika jooki. Peale teist lendu, me ekslesime Frankfurdi lennujaamas, meil läks umbes 2-3 tundi, et leida sobiv reis jõuda Mosbachi. Rongisõit sinna oli ka äärmiselt nauditav, imetlesime akna külge naelatuna imekauneid loodusvaateid ja armsaid saksa majakesi. Hotell oli mäe juures, koos ilusa metsa ja järvedega. Õhtul nautisime koos einet, tutvudes Saksa maitsetega.

Kõik läksid vara magama ning ärkasime reipalt, valmis vastu minema esimesele koolipäeval BBW Mosbach kutsekoolis. Suure üllatusena oli meile kaetud hommikusöögi laud. Kohv maitses suurepäraselt.
Meie esimene tegevus koolis oli mängimine, kus üks pool mängis switchi’s ja teised Xbox One’is aga kuidagi kõige selle keskel Henri magas. Mängisime kas Halo’t või Mario Party’t, kahjuks Mario Party’s õnn ei olnud meie pool. Kohalikud õpilased võtsid meid väga sõbralikult vastu ja tundusid olema väga huvitavad inimesed. Meile meeldis esimene päev koolis väga palju, kohtusime uute inimeste ja avastasime uusi kohti. Saatjad Heleri ja Einar pidasid õppijatega maha pineva noolemängu, mis pärast lahinguvoore natukene katki läks. Õhtul pidasime koosolekut, rääkisime läbi muljed ja plaanid ning täitsime kõik koos reisiblogi.