Palju edasiminekuid! Kolmandal päeval jätkasime tegutsemist 3D printeri projektiga. Rait tegi BBWle Astangu mündimeene, see sai kahe tunniga valmis ja tulemus oli peaaegu perfektne. Raymond puudutas igat võimalikku asja, Heleri istus diivanil, Einar tegutses salaja ning Brent oli arvuti taga tõsise olemusega. Henri, kes on olnud siiamaani ennelõunal maganud, sõi hoopis erisuguseid snäkke seekord. Samuti tegime ennelõunase puhkepausi õpilaste ja õpetaja Stefaniga, rääkides palju õppetööst, võrdlesime eesti keelt ja saksa keelt ning tegime plaane ühisteks tegevusteks. Brent otsis omale ideid mis printida, ja päeva lõpuks leidis mitu. Ühe idee sai isegi printima panna, mille saime kätte alles järgmine päev ja seega oodati neljandat päeva kooliminekut väga.

Peale koolipäeva käisime pikal tiirul vanalinnas jalutamas, nautides jäätist ning Kreeka restorani maitseid. Jõudsime koju hilja, väsinult, kuid rõõmsalt. Ostsime Raidile väga head sportlikud ja veekindlad jalavarjud, kui ainult veidi soolase hinna eest.

Neljandat päeva alustasime tempokalt. Raymond leidis ägeda kaheksajala mudeli. Jätkusid printimised ja Brent sai kätte enda eilse projekti. Lisaks alustasime põnevate tarkvaraarendusega seotud projektidega, tihedas koostöös kohalike õpilastega. Me saime täna paika ka projekti veebilehe värvitoonid, mida me edaspidi oma töös kasutame. Samuti kirjutasime ka natuke veebilehe koodi (HTML, CSS). Brent, aga õppis HTMLi kui teised tegelesid oma projektidega. Pärast seda suundusime linnaekskursioonile koos õpilastega. Kui palju ilusaid maju ja põnevaid kohti siin on. Nägime Saksamaa kõige kitsamat maja ja õppisime palju Mosbachi ajaloost. Vanalinnas oli väga vana kuju saksa nimega “Kiwwelschisser-Brunnen”, kes valas pangest vett. Töö oli ühtlasi Saksamaa üks raskemaid ja vihatuimaid ameteid, kuna pidi tassima teiste inimeste väljaheited kohast kohta.

Läksime linnaekskursiooni lõpus jäätist võtma, kus kõik peale Henri võttis jäätist, kes hiilis minema. Ülejäänud grupp nautis oma jäätist lõpuni ja asusid tagasi hotelli. Õhtul veel nautisime läänelikus stiilis pubi, Henri läks loodetust varem ära. JÜS!