Tänase päeva action hakkas juba eile õhtul, kui avastasime, et võti on aga sõiduvahendit pole. Terve hommiku otsisime Mariabergi mäel autot – ei kuskil. Ühe sõiduvahendi jaoks on meid liiga palju ja Maimarkti laadale Stettelisse jala ei viitsi küll minna. Meie päeva päästis Barbara, kes tõttas oma isikliku auto ja mehega meid sõidutama ning ta tegi seda kõike oma vabast päevast. Oleme talle ja ta mehele väga tänulikud. Tänu neile oli meil päevaplaan paigas.

Maimarkt Stuttenis on kevadlaat. Laat väga ei erinenud Eesti omadest. Nuusutada võis käsitööseepe, maitsta švaabipärast kebabi, limpsida õuna proseccot ning osta pudi-padi. Lisaks sellele sai lasta imearmsatel laamadel oma mega pehmete huultega sinu peopesalt teri napsata. Laadal käidud, suundusime Tübingeni linna.

Tübingen on tudengite linn. Linn täis hipimeelsete tudengite elamuid ja ülikoolihooneid. Jalutasime sealses vanalinnas ning käisime kirikutornis. Margus väidab, et see oli Püha Georgi kirik (võib-olla on tal õigus). Lisaks kiikasime ühe lossi õuele. Linn nähtud, mille järel viidi meid väga uhkesse kohvikusse, kus saime kohvi ja spagetijäätist (jäätis, mis masinast välja tulles on spageti kujuga). Kõhud jätsi täis, suundusime “koju”, kus tegime päeva kokkuvõtte ja tegime järgmisteks seiklusteks plaane.