Tänane koolipäev algas ootamatu tuletõrjeõppusega. Ühel hetkel hakkasid majas tuletõrjesireenid üürgama ja teadlike inimestena liikusid kõik kiiresti majast välja.

Tänasest on ilmad vihmased. Õnneks me ei pidanud õues kaua olema. Ka „värske-õhu-pausi“ saime kasulikuks infovahetuseks pöörata. Siin täpsustasime õpetajate Lyndsey ja Thomasega nädalavahetuseks kavandatud liikumiste detaile.

Meie õppetöö jätkus, tõenäoliselt siinkandis küll tavalise, kuid meie arvates tänaseks juba aegunud tegevusega. Õpilane Sylvia tegi hindelise ülesande, mis seisnes tšekkide kontrollimises ja registreerimises, neist 25% suurendatud koopiate tegemises, Wordis uuesti registreerimises, millegi mingitesse sahtlitesse jagamises ja kõige lõpuks köideti kammköitega kõik paberid kokku. Esialgsest kolmest paberist oli saanud nüüdseks juba vähemalt kümme. Kusjuures igast olulisemast momendist tegi õpetaja John foto. Meiegi proovisime köitemasinat kasutada.

John andis häid nõuandeid, kuidas leida linnast üles head raamatupoed, kust saaks vajalikku õppekirjandust osta. Üks pood pidi selline olema, kust saab kasutatud raamatuid üsna odavalt osta – tudengid toovad oma raamatud müüki, mida neil enam vaja ei lähe.

Täna kohtusime meie siiatulekut ettevalmistanud Lindaga. Ta esitas meile palju küsimusi koolis veedetud nädala kohta ja uuris ka meie puhkepäevade ja järgmise nädala plaane. Ta andis paar head mõtet sisuka nädalavahetuse veetmiseks.    
Siinkohal edastame Linda tervitused Minnale!
Lõunapausi ajal hakkas köögipersonal ootamatult laulma sünnipäevalaulu, millega kõik ühinesid. Ilmnes, et söökla kassatädil on täna sünnipäev. Ta sai kingiks tüki rullbiskviiti ja meie poolt šokolaadi. Meie kingi üle oli ta eriti õnnelik, sest see oli nii ootamatu ja eksootiline.