Autorid: Karl ja Reno

Neljandal päeval oli äratus tavalisest mõnevõrra hiljem. Kuna Groningeni bussijuhid otsustasid streikima hakata, siis tuli hommikul Hans meile järgi ja viis autoga kooli. Autos oli kohti ainult 5’le inimesele, aga meie grupis oli 6 inimest, õnneks saime olukorrale lahenduse selle näol, et Tauri sai majutuse pakkujalt jalgratta ja vurab nüüd igapäevaselt rattaga kooli.

Tänane päevaplaan. Õpetajate tegemistest kuulete siis kui on nende kord blogi täita 🙂

Edasi läksid Karl ja Reno tööle projekti kallale. Nende tööülesandeks oli Adobe Illustrator’it kasutades luua ühine logo Astangu ja REA College’i logost kasutades nii Astangu kui ka REA College’i logode kujundust. Lisaks koostasid ja kujundasid nad visiitkaardi ning disainisid meie koostööd kajastavat postitust. Vahepeal oli lõunapaus kus Karl jõi ära 5 tassi kohvi. Reno tundis muret, et kas Karli süda nii suurtele kohvikogustele ka vastu peab. Töötempo oli kiire ja poisid jõudsid lõppeesmärgile üsna lähedale.

Peale kooli tõi Hans meid autoga koolist majutuse juurde. Vihma oli vahepeal sadama hakanud otsustasime viimase eest tuppa varjuda.

Õhtul läks ilm siiski ilusaks. Otsustasime ühiselt restorani õhtust sööma minna. Toidud olid head kuid suur oli frustratsioon kui avastasime järjekordselt, et meie pangakaardid ei toimi Hollandi maksesüsteemiga sellel põhjusel, et Hollandis see süsteem toetab suurem osa ainult vananenud Mastrocard’i aga meil Eestis ei kasutada seda juba üle 5 aasta. Lõpuks pidime majutuskohas põhjaliku tasaarvelduse tegema, aga saime õnneks sellega kenasti hakkama.